Descripció

A Catalunya hi ha una dita popular que diu: "més content que un gínjol* ", i això és el que busquem per als nostres hostes.

Amb aquesta finalitat us oferim la nostra casa ecològica, dissenyada amb cura, atenció al detall i respecte pel mediambient. Descans, comoditat i sostenibilitat en contacte amb la natura.

*Fruit del Ziziphus jujuba, un arbust o petit arbre caducifoli, originari de la Xina.

És una casa de 3 pisos de 110m2, totalment independent, situada en una finca d'oliveres de cultiu ecològic de 1,5Ha i està pensada per a oferir-vos el major confort possible. Consta de cuina completa, menjador, sala d'estar amb llar de foc, 3 dormitoris, 2 banys, golfes amb terrassa i espaiós porxo amb barbacoa on cuinar una fantàstica paella amb arròs del Delta!

Tant per la decoració de la casa com pel seu funcionament ens hem compromès amb el respecte al medi ambient i la sostenibilitat. Gran part del disseny interior està realitzat amb mobles i materials reciclats, re-condicionats o recuperats. El funcionament de la casa és autosuficient: utilitzem energia fotovoltaica per a l'electricitat, energia termosolar per a l'aigua calenta, calefacció per biomassa, electrodomèstics eficients, recollim l'aigua de la pluja i reciclem les aigües grises; tot per oferir-vos un espai còmode, modern, acollidor i sostenible, i aconseguir que estigueu "més contents que un gínjol"!

HUTTE- 003170