Curs de primers auxilis turístics

Curs de formació turística per a professionals de l'hostaleria, la restauració i comerç

Els allotjaments i establiments de restauració o comerç sovint són el primer punt de contacte dels turistes amb la nostra ciutat. Per aquesta raó un sector hostaler i restaurador preparat per rebre els visitants i donar les primeres informacions de servei és essencial per garantir una bona experiència turística.


L’objectiu del curs és facilitar les eines per realitzar la primera acollida als visitants i poder respondre de manera ràpida les preguntes bàsiques que aquests tenen. No es tracta de convertir-se en un punt d’informació, sinó en poder orientar al visitant de manera ràpida i, si cal, enviar-lo als diferents punts informatius de la ciutat. Així mateix, el curs també consta d’una visita als principals espais patrimonials de Tortosa per conèixer de primera mà tot allò que s’ha explicat.


Què veure? Què puc fer? On està l’oficina d’informació? On aparcar? Són alguns dubtes que hem de poder respondre de manera fàcil. El curs es divideix en dues jornades, la primera teòrica i l’altra una visita als principals recursos turístics de Tortosa. Per tal de facilitar l’assistència s’han organitzat dues sessions:


Sessió 1: 27 de febrer (teoria) i 5 de març (visita als espais) – de 16 a 19 h.

Sessió 2: 3 de març (teoria) i de 10 de març (vista als espais) – de 16 a 19 h


Lloc: Aula didàctica del Museu de Tortosa


El curs es organitzat pel Departament de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa i és gratuït.

×