Les millors vacances per a tota la família!

Tortosa en família és la proposta de Tortosa Turisme per completar les Vacances de Setmana Santa, amb activitats per a un públic familiar, que juntament amb les experiències que ofereixen les empreses locals i les activitats culturals i processons de Setmana Santa es converteixen en una oferta ben completa per gaudir de les vacances a la ciutat.

programa

Dissabte 20 d'abril

10.00 h. fins 18.30 h. Gimcana de la Cucafera, inici a l’Oficina de Turisme de l’Escorxador


10.30 h. Aprenem a fer foc, taller familiar, Jardins del Príncep


12.00 h. Geocatching d’oficis, Jardins del Príncep


16.30 h. Taller de cuina de Pastissets, Jardins del Príncep


19.30 h. Recordant Pesah, la Festa del Llibertat, amb la Jueva de Tortosa. Inclou degustació de vi Kosher Sortida de pl. Immaculada, gratuïta amb reserva prèvia 698 080 050 / 656 477 230

Diumenge 21 d'abril

9.30 h fins 13.30 h. Gimcana de la Cucafera, inici a l’Oficina de Turisme de l’Escorxador


10.30 h. Aprenem a fer foc, taller familiar, Jardins del Príncep


12.00 h.- Geocatching d’oficis, Jardins del Príncep

Totes les activitats són gratuïtes. Als Jardins del Princep i als equipaments turístics municipals, s’ha de pagar la taxa d’accés (3 €, menors de 14 anys gratuït) i a Recordant Pesah s’ha de fer reserva prèvia al 698 080 050 / 656 477 230.


L’aforament màxim dels tallers és de 25 persones, només es pot fer un taller per infant (excepte si queden places lliures als tallers següents).

Recordant Pesah
La festa de la Llibertat

 Recordant Pesah és la representació en que Blanca, la Jueva de Tortosa, rememora la Festa de la Pesah en temps medievals, tot donant a conèixer les tradicions i compartint les cançons, que són el lligam entre passat i present.


Pesah és la festa que commemora el pas del poble jueu d’Israel de l’esclavitud d’Egipte a la llibertat. Durant els 8 dies que dura la seva celebració, és costum menjar matzà, pa sense llevat, així com altres aliments tradicionals com el jaroset, una pasta que recorda el material que utilitzaven en la construcció de les piràmides.


El proper dissabte 20 d’abril, recordem el passat jueu de Tortosa gràcies a Blanca, antiga pobladora del Call. Amb una visita guiada i un concert de música jueva medieval, catalana i sefardita. Al finalitzar hi haurà una degustació de vi caixer.


La gastronomia també hi es present, 3 restaurants oferiran menús de cuina jueva medieval: el Parador de Turisme, el restaurant Paiolet i el Portal de Tamarit.

La Setmana Santa de Tortosa

Les processons

Un setmana única, descobreix l'emoció, la passió i el sentiment viu d'una comunitat

Experiències

Tortosa, una que enamorar. Navega per l'Ebre, puja als cims dels port o gaudeix de la gastronomia.

Visites guiades

La millor manera de conèixer els secrets de la ciutat, deixat acompanyar per guies experts.

Plaça de la Immaculada

Jardins del Príncep

×