Terres Fravel Festival

La gran festa del cinema i turisme de les Terres de l'Ebre

Del 4 al 12 de setembre Tortosa esdevé la capital del cinema turístic en el qual hi participen 105 films turístics i 44 documentals de la selecció oficial. El Terres Travel Festival és l’únic certamen especialitzat en audiovisual turístic que se celebra a Catalunya i a tot l’Estat i des de 2019 és membre del circuit CIFFT, el Comitè Internacional de Festivals de Cinema Turístic que aplega 18 festivals internacionals i constitueix una competició única, destinada a premiar les millors pel·lícules de turisme del món.


Veure programació

Trobades i topades

Diumenges de setembre i octubre

Durant segles a Tortosa musulmans, jueus i cristians hi visqueren en una coexistència marcada sovint per la distancia i la incomprensió on cadascú vivia segons les seves costums, lleis i tradicions, però també amb etapes més pròsperes de convivència i intercanvi. Durant els diumenges de setembre i octubre Tortosa Turisme ofereix als Reials Col·legis, la joia del Renaixement, un espectacle pel qual hi passaran templers, rabins, papes, sarraïns, sants i peregrins per construir amb els seus monòlegs el ric i complex mosaic que conformaren les 3 cultures a la Tortosa medieval.


Espectacle gratuït amb reserva prèvia al telèfon 977 444 668 o a turisme@tortosa.cat.


Reials Col·legis, diumenges de setembre i octubre a les 12 i 13 h.

Descobrint el Call amb la Jueva de Tortosa

Blanca, la jueva de Tortosa, rememorant les vivències de la comunitat jueva que va viure a la ciutat durant diversos segles. Els dissabtes 5 i 12 de setembre, un espectacle per recórrer la petjada d’aquesta comunitat interpretat per Pili Cugat, que oferirà una representació amb l’acompanyament de música sefardita.


5 i 12 de setembre, 19.30 h. Espectacle gratuït amb reserva prèvia al telèfon 698 080 050.

×