1708, EL SETGE DE TORTOSA

El destí d'un país està en joc.

Tortosa, 8 de juliol de 1708. La ciutat es troba al límit de les seves forces. Víctima de un setge ferotge, ha resistit front a tot pronòstic al exèrcit borbònic amb un únic objectiu: la defensa de les institucions catalanes. Durant la vigília de la batalla que decidirà el futur de la ciutat i del país, sols es contempla un únic desenllaç: vèncer o morir.


Reviu els últims dies del Setge de Tortosa. L’olor a pólvora i les desfilades de tropes omple els carrers de la ciutat per recrear un dels períodes més decisius de la història de Catalunya: la Guerra de Successió.  Viu en directe la batalla definitiva que va posar fi a un dels setges més crus del nostre passat, visita el campament dels Miquelets per veure com era el dia a dia baix el setge i descobreix les fortificacions de Tortosa de la mà d’aquells que la van defensar.


Els Miquelets de Catalunya seran els protagonistes d’aquestes jornades que combinen recreació històrica i divulgació de la història i el patrimoni de la ciutat, conjuntament amb els Amics dels Castells.

Com arribar-hi

Organitza

Companyies

Col·labora

×