Mostra de Jazz

Comença l'estiu amb jazz


Sopar tranquil·lament en un restaurant degustant la bona cuina amb una íntima actuació de jazz al nostre davant, gaudir d’un potent concert que ens faci emocionar-nos i aixecar-nos del seient de l’auditori, escoltar actuacions de jazz en entorns especials com un museu modernista… Aquestes són algunes de les experiències que es poden viure durant la Mostra de Jazz de Tortosa, els primers dies de juliol.Des de fa 25 anys, Tortosa dóna la benvinguda a l’estiu amb la Mostra de Jazz, un festival veterà que presenta un cartell sempre variat i obert a la bona música, i amb un rigor i una qualitat que avalen la seua dilatada trajectòria. En les diferents edicions de la mostra han passat artistes de prestigi internacional com Cucho Valdés, Kyle Eastwood, Chick Corea, Michel Camillo, Marcus Miller, Arturo Sandoval, Tete Montoliu o Spyro Gyra, entre d’altres.


Amb l’esperit d’innovar-se cada any, la mostra presenta grans artistes de diferents estils, i no només exclusivament de jazz, amb la vocació d’oferir concerts de gran qualitat i apropar-se a públics més diversos amb noms internacionalment coneguts.


Jornades de la Cuina Cajun

Una combinació única


A més, durant els dies de la mostra, alguns restaurants de la ciutat permeten gaudir de la cuina de la nostra terra i de la cajún, ja que des de fa més d’una dècada s’ofereix aquesta combinació exclusiva, única a tot Europa. La cultura de l’Ebre i la del Mississipí s’uneixen pel seu amor per la música.


Et recomanem

Web

Tota la informació de la Mostra de Jazz amb la seva programació, concerts i companyies que hi participen

Jornades de la Cuina Cajun

Descobreix una fusió entre les receptes de l'Ebre i de Nova Orlenas

Cultiva l'art de viure

Tortosa, una ciutat on els plaers de la vida es troben, només cal venir-hi

Viu la ciutat i el territori

Experiències

Activitats culturals, d'aventura, en grup, per a tota la família i, sobretot, per xalar!

Llegir més

A l'aire lliure

Excursions a peu, en 4x4 o en bici

Llegir més

Al riu

Navega en el llagut o explora en piragua o caiac

Llegir més

En parella

Una visita inoblidable

Llegir més
×