Els amants de les tapes tenen la seua cita a l’octubre, quan té lloc a la ciutat la ruta ‘A Tortosa D Tapes’.

Poma caramel·litzada amb codony, micuit i formatge de cabra, bunyols de baldana i bacallà amb puré de patata, escalivada i allioli de poma, dau de fricandó amb salsa de ceps, rotlle de focaccia amb tàrtar de salmó fumat i tomata seca… Cada any la varietat i la qualitat dels productes són les protagonistes d’aquesta ruta de petites delícies que té un èxit formidable. Totes les tapes estan elaborades amb productes de proximitat. A la iniciativa hi participen més d’una trentena de restaurants situats en quatre àrees marcades per la ruta: la zona del Nucli Antic, la zona Centre, la zona Temple i la zona Ferreries.
 


El ‘tapejador’ pot anar visitant i segellant amb una butlleta les tapes que degusta i d’aquesta forma aconseguir destacats premis. La ruta, a més, també pot servir per descobrir altres espais de la ciutat i visitar nous restaurants.

 


Un altre aspecte característic i singular d’aquesta iniciativa és que el reconegut xef amb estrella Michelin de l’Hotel Villa Retiro, Francesc López, és la persona encarregada de la supervisió de les tapes i un dels membres del jurat que escull la tapa guanyadora del certament, juntament amb el públic que fa la ruta de tapes.

Per saber-ne més

A Tortosa de Tapes

Web amb tota la informació, tapes i establiments

Restaruants

Tota l'oferta gastronòmica de la ciutat

La cuina de les Terres de l'Ebre

Un territori que treu profit del millor de la mar i del millor de la terra

No et pots perdre

Tortosa en un dia

Llegir més

La Via Verda

Amb sortida des de Tortosa, recorre les Terres del'Ebre

Llegir més

Els 10 imperdibles

Els imprescindibles en la teva visita

Llegir més

Navega per l'Ebre

Llegir més

Visites guiades

Llegir més