Els amants de les tapes tenen la seua cita a l’octubre, quan té lloc a la ciutat la ruta ‘A Tortosa D Tapes’

Poma caramel·litzada amb codony, micuit i formatge de cabra, bunyols de baldana i bacallà amb puré de patata, escalivada i allioli de poma, dau de fricandó amb salsa de ceps, rotlle de focaccia amb tàrtar de salmó fumat i tomata seca… Cada any la varietat i la qualitat dels productes són les protagonistes d’aquesta ruta de petites delícies que té un èxit formidable. Totes les tapes estan elaborades amb productes de proximitat. A la iniciativa hi participen més d’una trentena de restaurants situats en les quatre zones marcades per la ruta: el Nucli Antic, el Centre, el Temple i Ferreries.


El ‘tapejador’ pot anar visitant i segellant en una butlleta les tapes que degusta per tal d’aconseguir destacats premis. La ruta, a més, també pot servir per descobrir altres espais de la ciutat i visitar nous restaurants.


Un altre aspecte característic i singular d’aquesta iniciativa és que el reconegut xef amb estrella Michelin de l’Hotel Villa Retiro, Francesc López, és la persona encarregada de la supervisió de les tapes i un dels membres del jurat que escull la tapa guanyadora del certamen, juntament amb el públic que realitza la ruta.

Per saber-ne més

A Tortosa de Tapes

Web amb tota la informació, tapes i establiments

Restaurants

Tota l'oferta gastronòmica de la ciutat

La cuina de les Terres de l'Ebre

Un territori que treu profit del millor de la mar i de la terra

No et pots perdre

Tortosa en un dia

Llegir més

La Via Verda

Amb sortida des de Tortosa, recorre les Terres del'Ebre

Llegir més

Els 10 imperdibles

Els imprescindibles en la teva visita

Llegir més

Navega per l'Ebre

Llegir més

Visites guiades

Llegir més
×