Jornades de la cuina Cajun

L’única mostra de cuina cajun arreu de l’Estat espanyol

Durant els dies de la Mostra de Jazz de Tortosa, diferents restaurants s’involucren en la iniciativa per preparar menús de cuina cajun, la típica del delta del Mississipí


Tortosa coneix molt bé el poder evocador de la cuina i del convenient maridatge entre gastronomia i cultura.  L’associació de restauradors Platigot s’afegeixen simultàniament, així, a la gran festa del jazz de Tortosa amb tapes i menús inspirats en la cuina del Mississipí, que té punts en comú amb la cuina tradicional del Delta de l’Ebre. Impossible degustar aquests plats sentint un grup de jazz en directe a la terrassa del mateix restaurant i no imaginar-se i sentir-se al país nord-americà.



La cuina criolla i cajun, que es pot tastar sobretot a Nova Orleans, és una mescla de la cuina espanyola i francesa, alhora que guarda algunes reminiscències africanes i índies, amb el condiment d’algunes espècies. Gran part de la cuina cajun porta all, però en absolut tots els plats són forts o picants. Per exemple es pot degustar el Jambalaya o el Gumbo, dos estofats amb carn, salsitxa i mariscos. Els peixos i els filets de carn a la brasa amb una capa de pebre i espècies són altres plats a descobrir durant aquestes especials i entranyables jornades que marquen l’inici de l’estiu.

Per saber-ne més

La mostra de Jazz

Programa i activitats al voltant d'aquest festival

Menús de les Jornades

Tots els restaurants i plats que podràs tastar

Rutes

Recorre la ciutat i endinsa't en la seva història

No et pots perdre

Tortosa en un dia

Llegir més

La Via Verda

Amb sortida des de Tortosa, recorre les Terres del'Ebre

Llegir més

Els 10 imperdibles

Els imprescindibles en la teva visita

Llegir més

El Delta de l'Ebre

Llegir més

Els parc natural dels Ports

Llegir més
×