Benvinguts al paradís de la bicicleta

Un territori per als amants del pedal

Benvinguts a Tortosa, capital de les Terres de l’Ebre, benvinguts al paradís de la bicicleta i del cicloturisme. Visitar Tortosa, cor de les Terres de l’Ebre, ens permetrà tenir tot el territori ebrenc a prop i viure unes vacances especials en bicicleta. Des de Tortosa podem descobrir el proper Delta de l’Ebre i perdre’ns entre extensions i camps d’arròs en bicicleta, però també conèixer la Terra Alta i la seua encantadora Via Verda. Els amants de la bicicleta trobaran a Tortosa el lloc ideal des d’on emprendre les seues jornades sobre rodes. Des de Tortosa t’oferim 56 rutes de tots el nivells per a que pugues practicar la bicicleta com millor t’apeteixi.

Tantes opcions com kilòmetres per recòrrer

La diversitat de paisatges propers a Tortosa ofereixen opcions en bicicleta per a diferents nivells de dificultat. Les planícies deltaiques són perfectes per a una jornada de bicicleta per a famílies, amb trajectes breus i plans adaptats als més petits que permeten descobrir el Delta de l’Ebre i els seus increïbles paisatges. Per als que ja volen experimentar una intensa jornada de bicicleta, la via verda cap a la Terra Alta permet emprendre diferents trams segons la durada i dificultat desitjada, ideal per a grups d’amics o parelles amb ganes de fer esport. Les rodalies de Tortosa també tenen infinitat de senders i rutes possibles en BTT. Finalment, els més exigents trobaran al Massís del Port un espai ple de desnivells que requereix una gran resistència física i on posar-se a prova. Tothom trobarà aquí la seua opció perfecta per gaudir de la bicicleta i la natura, l’aire pur i la companyia sobre rodes, segons els graus d’exigència i el tipus d’estada.

I tu, com vens?

En família

Rutes fàcils per fer tota la família

A fer kilòmetres

Rutes de més de 100 km per a aquells que la carretera no té límit

En BTT

Endinsa't pels indrets naturals més espectaculars

Amb tots els serveis que necessites

Darrerament, alguns hotels de Tortosa s’han renovat per convertir-se en bikefriendly, on es poden llogar bicicletes o on es pot deixar la pròpia en un lloc segur i ple de comoditats, amb uns espais específicament adaptats per als usuaris de bicicletes. Així mateix, a Tortosa es poden trobar empreses que ofereixen serveis de lloguer de bicicletes, trànsfer o visites guiades, per poder descobrir el territori sol o acompanyats de guies que el coneixen de pam a pam.

×