Benvinguts al paradís de la bicicleta

Un territori per als amants del pedal

Benvinguts a Tortosa, capital de les Terres de l’Ebre, benvinguts al paradís de la bicicleta i del cicloturisme. Visitar Tortosa, cor de les Terres de l’Ebre, ens permetrà tenir tot el territori ebrenc a prop i viure unes vacances especials en bicicleta. Des de Tortosa podem descobrir el proper Delta de l’Ebre i perdre’ns entre extensions i camps d’arròs en bicicleta, però també conèixer la Terra Alta i la seua encantadora Via Verda. Els amants de la bicicleta trobaran a Tortosa el lloc ideal des d’on emprendre les seues jornades sobre rodes. Des de Tortosa t’oferim 56 rutes de tots el nivells per a que pugues practicar la bicicleta com millor t’apeteixi.

Tantes opcions com kilòmetres per recòrrer

La diversitat de paisatges propers a Tortosa ofereixen opcions en bicicleta per a diferents nivells de dificultat. Les planícies deltaiques són perfectes per a una jornada de bicicleta per a famílies, amb trajectes breus i plans adaptats als més petits que permeten descobrir el Delta de l’Ebre i els seus increïbles paisatges. Per als que ja volen experimentar una intensa jornada de bicicleta, la via verda cap a la Terra Alta permet emprendre diferents trams segons la durada i dificultat desitjada, ideal per a grups d’amics o parelles amb ganes de fer esport. Les rodalies de Tortosa també tenen infinitat de senders i rutes possibles en BTT. Finalment, els més exigents trobaran al Massís del Port un espai ple de desnivells que requereix una gran resistència física i on posar-se a prova. Tothom trobarà aquí la seua opció perfecta per gaudir de la bicicleta i la natura, l’aire pur i la companyia sobre rodes, segons els graus d’exigència i el tipus d’estada.

I A TU, QUÈ T'INTERESSA?

GRANS RUTES PER CARRETERA

Rutes de més de 100 km per a aquells que la carretera no té límit

Llegir més

CICLOTURISME EN FAMÍLIA

Itineraris fàcils i adaptats per a tota la família

Llegir més

RUTES BTT

Endinsa't pels indrets naturals més espectaculars

Llegir més

GR-99 Camí Natural de l'Ebre

Tot resseguint un camí històric per la riba de l'Ebre

Llegir més

Amb tots els serveis que necessites

Darrerament, alguns hotels de Tortosa s’han renovat per convertir-se en bikefriendly, on es poden llogar bicicletes o on es pot deixar la pròpia en un lloc segur i ple de comoditats, amb uns espais específicament adaptats per als usuaris de bicicletes. Així mateix, a Tortosa es poden trobar empreses que ofereixen serveis de lloguer de bicicletes, trànsfer o visites guiades, per poder descobrir el territori sol o acompanyats de guies que el coneixen de pam a pam.

×