ITINERARIS BTT DES DE TORTOSA

Paratges genuins, ascensos intensos i baixades per senderes salvatges per als autèntics amants de la BTT

L’entorn de Tortosa és una gran xarxa plena de senderes, camins i barrancs que faran les delícies dels amants de la bicicleta tot terreny o mountain bike. El mateix Parc Natural dels Ports ofereix mil possibilitats amb pistes forestals d’ús públic per als que s’atreveixen amb les llargues distàncies i els desnivells més agosarats. Respecteu sempre l’entorn natural pel qual transiteu i l’existència de la propietat privada encara que no estigui tancat.


Un circuit indicat per a la BTT és ascendir fins l’ermita de Mig Camí, on el camí segueix en ascensió fins l’ermita del Coll de l’Alba, on gaudirem de vistes de la vall de l’Ebre i del Delta. I si la idea de tenir a prop l’Ebre ens encisa, podem resseguir el Camí Natural de l’Ebre o Camí de Sirga fins la mateixa desembocadura del riu.

Una altra ruta possible és arribar fins el Coll de l’Alba, seguir cap al Parc Eòlic i descendir a la Torre de Fullola, un paratge molt desconegut per als mateixos tortosins. En aquest sentit podem perdre’ns pels paratges muntanyosos de Bítem i Montaspre. I en direcció contrària, podem fer la ruta entre la Via Heraclea i la Via Augusta, direcció Raval de Crist i Mas de Barberans, i fins i tot arribar cap a Vinallop i Mianes.


Una altra alternativa és descobrir els camins de la falda dels Ports, o arribar fins la mateixa població d’Alfara de Carles. Sense dubte, els entorns de la Serra de Cardó són un altre dels destins més indicats per als que desitgen jornades intenses a sobre de la seua BTT. Els paratges muntanyosos dels variats entorns de Tortosa ofereixen moltes alternatives per als pedals més exigents, són poc transitats, estan plens de pau i amaguen racons gairebé desconeguts.

ELS DENSOS BOSCOS DE PI ROJAL TORTOSÍ

Itinerari per endinsar-vos al paratge natural singular de la Mola de Catí

RUTA DEL JASPI

Camins sinuosos i vistes al Delta de l'Ebre des del Coll de l'Alba

Ruta terra d'arròs

Ruta de 92 km que circula per l'antic Camí Natural de l'Ebre

SERRALADES DE CARDÓ I EL BOIX

Un sorprenent espai natural protegit que demana una bona preparació física

ENDUBÍTEM

Recorregut referent de les proves Enduro BTT de la Copa catalana i l'Open d'Espanya

VORA MAR I VIA AUGUSTA

Paisatges costers rodant per l'antic traç de la calçada romana

US PROPOSEM

TOTES LES RUTES BTT

Oferta completa d'itineraris per a bicicleta de muntanya

Llegir més

Rutes de 30 a 100km

Quilòmetres i quilòmetres per fer sobre dues rodes

Llegir més

Grans Rutes ciclistes

Jornades de gran intensitat per als ciclistes més experts

Llegir més

GR-99 CAMÍ NATURAL DE L'EBRE

A peu o en bici, un recorregut seguint el curs de l'Ebre

Llegir més
Porta la teua bicicleta o gaudeix de les comoditats que ofereixen les empreses locals que en lloguen. Despreocupa’t, gaudeix de la muntanya sobre rodes i de jornades plenes d’adrenalina, només com tu saps. L’aventura t’espera aquí.
×