ITINERARIS BTT DES DE TORTOSA

Paratges genuins, ascensos intensos i baixades per senderes salvatges per als autèntics amants de la BTT

L’entorn de Tortosa és una gran xarxa plena de senderes, camins i barrancs que faran les delícies dels amants de la bicicleta tot terreny o mountain bike. El mateix Parc Natural dels Ports ofereix mil possibilitats amb pujades pedregoses i corbes serpentejants per als que s’atreveixen amb les llargues distàncies i els desnivells més agosarats.


Un circuit indicat per a la BTT és ascendir fins l’ermita de Mig Camí, on el camí segueix en ascensió fins l’ermita del Coll de l’Alba, on gaudirem de vistes de la vall de l’Ebre i del Delta. I si la idea de tenir a prop l’Ebre ens encisa, podem resseguir el Camí Natural de l’Ebre o Camí de Sirga fins la mateixa desembocadura del riu.

ELS DENSOS BOSCOS DE PI ROJAL TORTOSÍ

Itinerari per endinsar-vos al paratge natural singular de la Mola de Catí

RUTA DEL JASPI

Camins sinuosos i vistes al Delta de l'Ebre des del Coll de l'Alba

Ruta terra d'arròs

Ruta de 92 km que circula per l'antic Camí Natural de l'Ebre
Una altra ruta possible és arribar fins el Coll de l’Alba, seguir cap al Parc Eòlic i descendir a la Torre de Fullola, un paratge molt desconegut per als mateixos tortosins. En aquest sentit podem perdre’ns pels paratges muntanyosos de Bítem i Montaspre. I en direcció contrària, podem fer la ruta entre la Via Heraclea i la Via Augusta, direcció Raval de Crist i Mas de Barberans, i fins i tot arribar cap a Vinallop i Mianes.


Una altra alternativa és descobrir els camins de la falda dels Ports, o arribar fins la mateixa població d’Alfara de Carles. Sense dubte, els entorns de la Serra de Cardó són un altre dels destins més indicats per als que desitgen jornades intenses a sobre de la seua BTT. Els paratges muntanyosos dels variats entorns de Tortosa ofereixen moltes alternatives per als pedals més exigents, són poc transitats, estan plens de pau i amaguen racons gairebé desconeguts.

SERRALADES DE CARDÓ I EL BOIX

Un sorprenent espai natural protegit que demana una bona preparació física

ENDUBÍTEM

Recorregut referent de les proves Enduro BTT de la Copa catalana i l'Open d'Espanya

VORA MAR I VIA AUGUSTA

Paisatges costers rodant per l'antic traç de la calçada romana

US PROPOSEM

TOTES LES RUTES BTT

Oferta completa d'itineraris per a bicicleta de muntanya

Llegir més

Rutes de 30 a 100km

Quilòmetres i quilòmetres per fer sobre dues rodes

Llegir més

Grans Rutes ciclistes

Jornades de gran intensitat per als ciclistes més experts

Llegir més

GR-99 CAMÍ NATURAL DE L'EBRE

A peu o en bici, un recorregut seguint el curs de l'Ebre

Llegir més
Porta la teua bicicleta o gaudeix de les comoditats que ofereixen les empreses locals que en lloguen. Despreocupa’t, gaudeix de la muntanya sobre rodes i de jornades plenes d’adrenalina, només com tu saps. L’aventura t’espera aquí.
×