GRANS RUTES CICLISTES A TORTOSA

Jornades de gran intensitat per als ciclistes més experts

Per als que tenen el ciclisme com la seva gran passió, a Tortosa i les Terres de l’Ebre els espera un lloc immillorable on portar la seva bici i expertesa. Moltes de les Grans Rutes que es poden fer des de Tortosa són per a ciclistes professionals amb bona preparació física i resistència muscular que busquen potenciar les seves habilitats tècniques. Els que volen viure fortes emocions, trobaran en aquest territori una xarxa de carreteres poc transitades de centenars de quilòmetres i un paratge natural d’increïble bellesa i important desnivell.


Una de les experiències que us permetrà conèixer un dels tresors de Tortosa és fer la ruta en bicicleta fins el Mont Caro, que ha estat part de la Volta a Catalunya en diverses ocasions. És una ruta d’alta dificultat tècnica i física, amb una pujada de gairebé 1.500 metres i 20 quilòmetres de carretera ascendent. Ara bé, un cop es corona el cim, el regal de les vistes cap a totes les Terres de l’Ebre no té preu.

PUJADA AL CIM DE CARO


Descarrega't la ruta
Una altra opció és conèixer el Parc Natural dels Ports amb tots els seu pobles amb encant. Aquest massís, que connecta les Terres de l’Ebre amb València i Aragó, es veu travessat per múltiples rutes ciclistes d’alt rendiment que superen els 140 quilòmetres de recorregut amb alts desnivells. Amb aquestes rutes podeu recórrer pobles com Mas de Barberans, la Galera, la Sénia o Ulldecona, fins endinsar-vos a l’Aragó, a Fuentespalda i Vallderobres. Tots ells són  pobles plens d’història i caràcter. Aquests itineraris també permeten descobrir els paratges impressionants de la Terra Alta, passant per Arnes i Prat de Compte, i conèxier la muntanyenca comarca valenciana de Els Ports, amb capital a Morella.

VOLTA CIRCULAR ALS PORTS

Un recorregut exigent que us porta pels dos costats del Massís dels Ports

RUTA 3 PORTS

Pujades als ports de muntanya de Bel, Fredes i Caro. Un repte excepcional.

TERRA ALTA I LA RIBERA D'EBRE

Una ruta completa que inclou pobles amb caràcter, ports de muntanya i la riba de l'Ebre

Així mateix, també es pot fer una ruta circular que comunica els pobles de les Terres de l’Ebre i voreja les Serres de Cardó-El Boix. Si aquestes rutes no són suficients per a tot el que sou capaços de fer, fins i tot us podeu aventurar amb la XXL, un itinerari de 206 quilòmetres que combina rutes asfaltades i l’ascens al Mont Caro, amb un desnivell total de fins a 4.405 metres. Tot un repte. Adrenalina pura!

DE LA SERRA DE CARDÓ-BOIX PASSANT PEL DELTA

De la muntanya al Delta en un mateix recorregut

VOLTA ALS PORTS PER MORELLA

Una volta XXL de 220 km, reconeguda pel seu nivell esportiu i cultural

RUTA DE LES 4 COMARQUES

Travesseu les quatre comarques de les Terres de l'Ebre en bicicleta

US PROPOSEM

TOTES LES RUTES DE +100 km

Oferta completa d'itineraris de llarga distància per carretera

Llegir més

rutes de 30 a 100 km

Quilòmetres i quilòmetres per fer sobre dues rodes

Llegir més

CICLISME BTT

Rutes per als amants de la bicicleta de muntanya

Llegir més

GR-99 CAMÍ NATURAL DE L'EBRE

A peu o en bici, un recorregut seguint el curs de l'Ebre

Llegir més
Campanya de promoció online amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona
×