Descripció

Itinerari circular que ens porta al Delta de l'Ebre.Tortosa-Amposta-Sant Carles de la Ràpita-Encanyissada-Sant Jaume-Tortosa
També s'usaria parcialment per anar de Tortosa a Amposta o Sant Carles de la Ràpita. Són uns 92 kms amb BTT amb punt d'inici i final a l'Antic Escorxador de Tortosa.

Comencem pel Camí Natural de l'Ebre anant en direcció a Amposta, que arribarem creuant el Pont Penjant. Sortint d'Amposta anem pel Canal de Navegació en direcció de Sant Carles de la Ràpita. D'alli anirem en direcció al Delta de l'Ebre pel carril bici que va cap a l'Encanyissada. Seguirem en direcció a la Llacuna de la Tancada i arribem a la platja. Girant a l'esquerra al final del carril bici, arribem a l'Urbanització d'Eucaliptus.

 Anem en direcció a Muntells i Sant Jaume d'Enveja, on trobem el camí de Sirga fins Amposta. Des d'Amposta anirem pel camí del canal de la Dreta que va paral·lel a la carretera de la Carrova. Passat Vinallop agafarem el Camí del Mig fins la Raval de Crist on al cap d'un km trobarem la Via Verda de la Val de Safan. Seguim fins al Pont Roig i tornem al lloc d'origen.
Precaució al circular per la vora dels canals. La millor opció és rodar pel costat del camí més separat de l'aigua.