Bicicleta en família

Tortosa és el destí indicat per a les famílies que volen gaudir d’uns dies fent activitats en bicicleta amb els més petits

La capital del Baix Ebre és una ciutat de mida mitjana, que disposa de carril bici i és l’inici de la Via Verda, que travessa el riu pel pont del ferrocarril o pont roig. Un lloc perfecte, a més, si volem descobrir també el proper Delta de l’Ebre o la Via Verda de la Terra Alta, que fan de Tortosa un paradís per a la pràctica del cicloturisme.

La Via Verda

Conecta amb la natura i endinsa't per paisatges increïbles

La Via Verda s’inicia a Tortosa, a través de l’icònic pont del ferrocarril o pont roig, i travessa les poblacions de Roquetes, Jesús, Aldover, Xerta i Benifallet, des d’on continua per la veïna comarca de la Terra Alta direcció el Pinell de Brai, Prat de Comte, Bot, Horta de Sant Joan i Arnes. Una bona opció per realitzar una bona jornada en bicicleta en família és escollir un tram senzill i pla (o costa avall), com Tortosa-Aldover (20 km). Ens permetrà fer un tast del que és la Via Verda d’una forma tranquil·la, sense presses i sense una gran exigència física. La Via Verda us connectarà amb la natura i gaudireu d’impressionants paratges plens de pau i d’aire pur, ja que només es pot anar en bicicleta, a peu o a cavall!


 

Pedaleja per la ciutat

UNA VISITA DES D'UN ALTRE PUNT DE VISTA

La mateixa ciutat de Tortosa també permet fer una petita jornada de bicicleta pel centre de la població. Així, enlloc de conèixer la Catedral, el Palau Episcopal, el passeig vora el riu, el parc Teodor Gonzàlez, la llotja i l’emblemàtic pont del ferrocarril a peu, podem fer-ho en bicicleta. De segur que als petits encara els agradarà més la visita.

AMB TOT EL QUE NECESSITIS

FES LA TEVA ESCAPADA MÉS FÀCIL

Si no voleu carregar les bicicletes amb vosaltres, a la ciutat hi ha diverses empreses que en lloguen, també d’elèctriques, i que ofereixen servei de transfer per portar-vos o recollir-vos des d’un punt de la Via Verda, i fins i tot alguns establiments hotelers disposen d’espais adaptats per al cicloturisme… Totes les facilitats per no haver de preocupar-se, només gaudir sobre rodes!

Rutes familiars

Rutes amb nens a partir de 7 anys

Llegir més

Lloguer de bicicletes

No cal carregar la bici, llogua-la a Tortosa i comença a pedalejar

Llegir més

Serveis als ciclistes

Transfer, taller, botiga, tot el que necessites per a una escapada sense complicacions

Llegir més

Rutes en paper

Descarregat el material editat

Llegir més

Et proposem

Vine en família

Fes de Tortosa l'escenari de la vostra aventura

Gastronomia

Descobreix una cuina lligada a la terra

Navega l'Ebre

Un riu que marca un territori, una visió inèdita de la ciutat

Campanya de promoció online amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona
×