LA CUINA DE 1700

Jornades gastronòmiques de la Guerra de Successió

Durant els dies del Setge de Tortosa, el 21 i 22 de març, podreu tastar les receptes d’aquest període decisiu de la nostra història. És al segle XVIII quan es comença a coure el que serà el futur de la nostra cuina a través de la fusió de tradició medieval, com els sofregits, l’ús d’espècies, els sabors agredolços o els plats salats amb sucre i mel, i la consolidació de l’ús de nous productes vinguts d’Amèrica, que han esdevingut la base de la cuina catalana actual, com la tomata, la patata, les mongetes i el pebrot.


Recupera el passat culinari de la nostra ciutat amb els menús i platillos oferts pels membres de Platigot, l’Associació de Restauradors de Tortosa.

MENÚS

Restaurant Paiolet

Rambla Felip Pedrell, 56, Tortosa

977 44 66 53

clara@paiolet.cat

Web

Restaurant la Torreta de Remolins

Carrer David Ferrando, 4, Tortosa

977 44 18 93

Web

platillos

Pica Pica

Plaça d’Espanya, 4, Tortosa

977 44 65 71

Web

Bombó Cafè

Carrer de Teodor González, 24, Tortosa

977 44 46 40

admin@bombocafe.cat

Web

portal de tamarit

Costa dels Capellans, 3, Tortosa


666 58 30 78


Web

Restaurant paiolet

Rambla Felip Pedrell, 56, Tortosa


977 44 66 53


clara@paiolet.cat


Web

restaurant el parc

Av. de la Generalitat, 72, Tortosa

977 44 48 66

info@restaurantelparc.cat

Web

Lo safareig

Passeig de Ribera, 17, Tortosa


977 44 49 25

Lizarran

Carrer de Teodor González, 26, Tortosa


977 44 53 37


Web

organitza

×