Descobreix la XXVII Festa del Renaixement de Tortosa!

Del 18 al 21 de juliol de 2024, Tortosa et convida a viure una experiència inoblidable amb la XXVII Festa del Renaixement. Durant quatre dies, la ciutat es transformarà en un vibrant escenari del segle XVI, oferint-te una immersió total en l'esplendor renaixentista.

Els carrers i places de Tortosa s’ompliran de vida amb mercats d’artesania, espectacles teatrals, música en viu i danses que et faran reviure el passat. Podràs passejar per mercats plens de productes autèntics, degustar plats tradicionals i gaudir de representacions històriques que captiven grans i petits.


L’acte inaugural a la Plaça de la Catedral donarà el tret de sortida a aquesta extraordinària celebració. Les desfilades i escenificacions recrearan l’època amb una fidelitat sorprenent, permetent-te viure moments únics en un ambient carregat d’història i cultura.


Enguany, la festa centra els seus actes en la figura de Cristòfol Despuig, una figura clau del Renaixement català. Les activitats programades t’ofereixen l’oportunitat de conèixer millor la seva vida i obra, enriquint així la teva experiència cultural.


No et perdis les jornades prèvies del Renaixement els dies 10 i 12 de juliol a l’Arxiu Comarcal del Baix Ebre, amb conferències i exposicions que proporcionaran un tastet del que està per venir.


Vine a Tortosa i submergeix-te en l’esplendor del Renaixement. Gaudeix d’una festa única que et farà viatjar en el temps i viure la història com mai abans. T’esperem amb els braços oberts per fer-te part d’aquesta màgica transformació!

×