QKart

Circuit Urbà de Cucaferes Artístiques

QKart neix amb l’objectiu d’implicar l’alumnat de primària de les escoles de Tortosa en la descoberta del seu patrimoni alhora que fomentar l’expressió artística mitjançant la reinterpretació d’un element tan arrelat al nostre imaginari com és la Cucafera. Es tracta d’un circuit urbà de 16 cucaferes, pintades majoritàriament pels alumnes de tercer de les escoles de la ciutat i els pobles, ubicades en els principals espais històrics i patrimonials del municipi.


Us animem a resseguir-lo i descobrir la força creativa dels nostres infants i el espais emblemàtics on les cucaferes tindran el seu cau aquests dies.

Programa

24 de novembre, 10.30 h. Presentació de les cucaferes artístiques  Durant tot el dia es podran visitar per gaudir-ne d’una visió en conjunt. Lloc: plaça de l’Ajuntament.


29 de novembre – 8 de gener. Ruta patrimonial QKart. Les cucaferes estaran distribuïdes pels principals espais patrimonials per crear una ruta artística. Veure mapa al peu de pàgina.

QKart en ruta

Descobrir les cucaferes artístiques té premi!

A partir del 29 de novembre, seguiu la ruta QKart i rebreu un obsequi per a tota la família. És molt senzill, us heu de fer una foto amb un mínim de 8 de les 16 cucaferes, després veniu a l’Oficina de Turisme i podreu recollir el vostre regal.


Aquesta activitat està adreçada a famílies amb infants fins 14 anys. Condicions de participació.

Centres participants

Distribució de les cucaferes

×