Descripció

Volta per Bitem, passant per l'embarcador de Bitem i L'illa d'Audí. Ruta d'uns 15 kms amb punt d'inici i final a l'Antic Escorxador de Tortosa. Ruta familiar amb algun tros de carretera. Recomanada per nens de més de 10 anys per haver algun tram de carretera i vora el canal (circular amb precaució).

En aquest itinerari familiar anirem fins Bitem. La primera part la fem per la carretera ( en aquests moments estant fent obres i l'estan ampliant. Un cop arribem a Bitem, girarem pel primer carrer a l'esquerra. 50 metres més endavant, girem a la dreta i seguirem per un sender que va pel mig de camps de tarongers.Després ens dirigirem al canal per apropar-nos al embarcador de Bitem, on tindrem una bonica vista del riu Ebre. De volta fins al canal i d'allí a la dreta en direcció Tortosa. Un cop arribem a la carretera, girem a la dreta i en uns 500 metres sortirem per un camí a la dreta que ens porta a l'Illa d'Audí (si el pas esta sec, gaudirem del seu bosc de ribera)
Tornem a la carretera i la seguirem fins la capella dels Reis i pels horts de l'Horta de Pimpí. Continuem fins al lloc de partida.