Descripció

La ruta en piragua Bítem-Tortosa és una de les millors opcions, si voleu comprimir en una activitat d’una hora emoció, aventura i paisatge. Un divertit recorregut que us permetrà conèixer un meravellós trosset de l’Ebre i uns racons que, per moments, us transportaran a rius verges situats en altres continents.

Un recorregut de menys de 7 km, amb sortida des de l’embarcador de Bítem i arribada a l’embarcador de Tortosa, on trobareu tres illes completament verges i navegant pels seus galatxos descobrireu que l’Ebre amaga tresors d’incalculable valor paisatgístic.

Un acabament apoteòsic, entrar a Tortosa amb la visió de la ciutat des del riu és una estampa inoblidable. Que bonica és Tortosa i que bonica devia ser per als ulls dels llaguters i dels raiers que baixaven des de dalt.

Tortosa, capital mil·lenària de les Terres de l’Ebre, ni que hi estessem un dia sencer podríem visitar i contemplar totes les joies monumentals que ens amaga: Catedral, palaus i palauets, pintures i retaules, capelles i convents, claustres, esglésies, llotges, portals i jardins… Se’ns farà de nit, i també de dia, voltant i voltant, imaginant i somiant com era Tortosa.