La vostra seguretat és una prioritat per a nosaltres

EN QUINA SITUACIÓ ENS TROBEM?

Les Terres de l’Ebre, des de l’inici de la pandèmia, ha estat una de les zones amb més baixa incidència de contagis a Catalunya. Podeu consultar aquí un mapa interactiu actualitzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que mostra el nombre de casos acumulats de COVID-19 a cada àrea bàsica de salut del territori.


Tortosa, des del 18 de juny, es troba en Fase de Nova Realitat. Un cop finalitzat el procés de desconfinament progressiu, la ciutat ha començat la represa de la normalitat sense abandonar les mesures de prevenció per evitar riscos de contagi i possibles rebrots: el manteniment de la distància física interpersonal, el rentat freqüent de mans i l’ús de mascareta. Els establiments de comerç i restauració, així com els espais culturals i d’oci visitables, han de seguir també rigurosament el manteniment de límits d’aforament, la desinfecció de superfícies i l’establiments de mesures de circulació per evitar punts d’aglomeració.


El fet que la ciutat gaudeixi d’un bon clima i compti amb diversos espais oberts, permet l’opció de descobrir-la en tranquil·litat. Sigui a peu o amb bicicleta, recórrer Tortosa significa conèixer una ciutat oberta a la naturalesa i allunyada de les massificacions de les grans ciutats.

COMPROMESOS AMB LA SEGURETAT

Des de l’Ajuntament de Tortosa s’ha treballat per convertir la ciutat en una destinació capaç de complir plenament les garanties de seguretat sanitària. Per aquesta raó:
S'han adaptat tots els serveis i equipaments turístics municipals a les noves mesures publicades pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme dirigides a minimitzar el risc de contagi
S'ha intensificat la desinfecció diària dels espais públics
S'ha incrementat l'espai hàbil de les terrasses dels establiments de restauració per tal d'assegurar la distància de seguretat requerida

Què necessites saber abans de venir?

L’Oficina de Turisme, així com els diferents equipaments turístics i culturals municipals, segueixen estrictament les mesures de control i prevenció:  • Aforament limitat

  • Per accedir-hi és obligatori l’ús de mascaretes

  • Proporcionen gel hidroalcohòlic a l’entrada de l’oficina per tal de ser utilitzat abans i després d’accedir-hi

  • Tenen senyalitzats el recorregut a seguir i les distàncies de seguretat de dos metres

  • Compten amb Codis QR per evitar la distribució de material en paper


L’Oficina de Turisme, els Jardins del Príncep i els Reials Col·legis funcionen en horari habitual.


Les empreses turístiques que operen a la ciutat segueixen els protocols respectius publicats per l’Institut per la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

Informació d'utilitat

CONSELLS I MESURES DE PREVENCIÓ  1. Renta’t les mans sovint amb aigua i sabó o amb una solució hidroalcohòlica.

  2. Als espais públics, és obligatori l’ús de la mascareta tant en espais oberts com tancats.

  3. Respecta la distància de seguretat de dos metres respecte d’altres persones sempre que sigui possible.

  4. Segueix  les indicacions de seguretat dels establiments que visitis.

  5. Evita tocar elements externs com el mobiliari urbà, monuments, etc.


×