Descripció

SALVATGE. El seu objectiu és crear un mapa conceptual basat en la metodologia de pensament manual d'Luki Huber, una eina per gestionar el treball en equip creatiu.

En aquest mapa, volem treballar en l'aplicació de les quatre intel·ligències en les activitats realitzades. La idea és començar amb la pregunta Què hem fet? Com ens sentim? Això ens donarà informació important on cada persona es donarà compte del que va ser més important per a ells en l'activitat.

La idea és aplicar aquesta "idea o concepte" en el negoci, de manera que la targeta acabarà amb la pregunta: Com puc contribuir això al meu negoci? aconseguir un major compromís amb la persona

La tècnica de treball ajudarà a verbalitzar i comprendre tot el que s'ha après en l'experiència. A l'donar-los a tots una idea del que poden aportar, s'aconsegueix un millor ordre, solucions comunes i una comprensió dels problemes, entre d'altres. Tot això basat en una nova experiència i completament fora del comú i fora de la nostra zona de confort.

Cada activitat WILD tindrà un manual de reflexió per a ser processat d'acord amb les necessitats dels participants, ja sigui l'empresa, l'equip o la persona.