Descripció

Ruta familiar amb nens de més de 8 anys.
Sortim de l'Escorxador i anem a buscar el pont Roig on seguirem la Via Verda. Al entrar a Roquetes, girem a l'esquerra i ens apropem a l'Obserbatori de l'Ebre on es fan visites, però s'ha de concertar. El telèfon és el 977 500 511.Tornem a la Via Verda i passarem prop de les torres del Prior (dreta) i Torre d'en Corder (esquerra). Un poc més endavant, sortim de la Via Verda a la dreta i anirem paral·lels al canal de la dreta. Circulem per la vora del canal durant uns 4 kms (circular amb compte de no caure a l'aigua, millor pel costat esquerre del camí, més apartat de l'aigua).
Quan arribem a l'EMD de Jesús, agafem el camí de l'esquerra que ens porta al embarcador del riu, on tindrem una bonica vista de Tortosa.


Tornem on estavem i seguirem per la vorera paral·lela a la C-12 fins uns 500 metres més endavant, on anem a l'esquerra pel carrer Comerç que seguim fins al segon encreuament on anirem a buscar la vora del riu. Seguim el passeig fluvial fins arribar al pont Roig, que creuarem per tornar al lloc d'origen.