Descripció

 

Ruta familiar amb nens a partir de 10 anys. La ruta és pràcticament plana i l'únic dur seria si ens trobem vent de cara. Precaució a l'hora de circular pel costat del canals.
Sortim direcció al Pont Roig on agafem el camí Natural de l'Ebre en direcció Campredó. Anirem seguint el carril bici pel camí del Mig, Bòvila d'Anguera, Campredó o Font de Quinto. Passat font de Quinto ens podem apropar a la torre de Font de Quinto amb boniques vistes sobre el riu i sobre la torre de la Carrova ( a l'altra banda de riu).Seguim un tros més endavant i deixarem el carril bici per continuar vora el canal fins el Pont Penjat d'Amposta. Entrem a Amposta per aquest curiós pont i seguim endavant.
Agafem el carrer direcció Tortosa pel barri del Grau i sortim en direcció a la Carrova.

Davant la gasolinera, girem a la dreta i entrem al camí del canal passant el pont. Anem a l'esquerra per aquest camí asfaltat que seguirem durant uns kms. Queda a mà esquerra la Torre de la Carrova a la que ens podem apropar creuant la carretera principal.

Anem pujant per l'antiga carretera de la Carrova o per la vora del canal fins que trobem un pont que creuem per sortir a la carretera principal. Anem 50 metres i tornem a entrar a la vora del canal, aquesta vegada ja de terra fins Vinallop (precaució a l'hora de circular per la vora del canal de la Dreta).Passem Vinallop i seguim per la vora del canal fins donar a la C-12, on amb precaució girem a l'esquerra i anem uns 50 metres per aquesta pujant el pont. Girem a la dreta per continuar pel camí del Mig fins la Raval de Crist i seguir recte fins la Via Verda (es surt del camí pujant unes escales i per un sender arribem a la Via Verda després de creuar un carrer asfaltat).
Girem a la dreta fins al Pont Roig i després de creuar-lo, tornarem al lloc de sortida.