Descripció

Volta circular amb bici de carretera d'uns 103 kms amb punt d'inici i final a l'Antic Escorxador de Tortosa. Passarem per Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar, Ulldecona, Godall, La Galera i Mas de Barberans. Volta circular amb algunes pujades curtes com són la pujada a l'ermita del Remei o la pujada de les bruixes de la Serra de Godall

Sortim de Tortosa en direcció al Pont del Mil·lenari i passem per damunt el riu per anar direcció Vinallop i Amposta. Seguim per la C-12 fins Amposta creuarem la ciutat per anar en direcció a Sant Jaume d'Enveja. Al poc de sortir d'Amposta anirem en direcció a Sant Carles de la Ràpita pel Canal de Navegació.



Entrem dins Sant Carles de la Ràpita i girem a l'esquerra per l'antiga N-340. Anirem en direcció Alcanar per la N-340 i ens dirigim cap a la població i pujarem cap a la Moleta del Remei i baixarem en direcció Ulldecona.

Creuem el poble i ens dirigim a la Serra de Godall per la carretera de les bruixes fins arribar a Godall. És una pujada suau d'uns 3 kms. Passat Godall baixarem a La Galera i seguirem a la dreta en busca de Santa Bàrbara per anar pujant cap al Mas de Barberans. És una pujada suau d'uns 10 kms fins arribar a la base dels Ports.



Arribats al Mas de Barberans tindrem una vista espectacular del mar d'oliveres. A partir d'allí la carretera va baixant en direcció la Raval de Crist. Seguim en direcció al Pont del Mil·lenari per creuar-lo i entrar a ciutat per tornar al punt d'origen.