Natura i Muntanya en família

El Parc Natural dels Ports, un indret excepcional on gaudir de la naturalesa

Tortosa es troba a la falda dels Ports i la seua silueta característica protagonitza moltes de les estampes de la ciutat. Un indret molt estimat per tots els ciutadans, el massís del Port és un espai d’alt interès natural declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Una part d’aquest massís és el Parc Natural dels Ports, que inclou 861 hectàrees de reserves naturals i 205 hectàrees de refugi de fauna salvatge.


Les possibilitats que ofereix el Parc Natural dels Ports són infinites, però sempre vinculades als conceptes d’entorn natural, benestar en família i turisme actiu. El parc ofereix inquantificables experiències per als més agosarats, però també especialment per als que busquen endinsar-se un cap de setmana en plena natura per respirar aire pur i carregar-se d’energies tot gaudint d’un temps molt especial amb tota la família. És un escenari segur, tranquil i ple de pau a la vora de Tortosa per realitzar activitats a l’aire lliure al ritme desitjat.

UNA ESCAPADA IDEAL PER A FAMILIES

Els Ports compten amb el segell de Natura i Muntanya en família, una distinció d’especialització que atorga l’Agència Catalana de Turisme que garanteix la oferta d’uns determinats serveis i equipaments adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.


Així, podem fer tranquil·les excursions amb els petits per espectaculars paratges naturals i descobrir els pobles carregats d’història que hi ha al voltant dels Ports, fer una visita al bosc de faig més meridional d’Europa, agafar unes bicicletes i endinsar-nos pels paisatges de la Terra Alta… Amb més de 80 km d’itineraris senyalitzats, tota la família trobarà activitats per descobrir i practicar com l’excursionisme, la bicicleta, el barranquisme o jocs infantils a l’aire lliure.


Una de les millors maneres d’iniciar la descoberta d’aquest parc natural és visitar els centres d’interpretació i informació que hi ha per tot el territori, com a Roquetes o a Prat de Comte, per planificar i personalitzar l’estada i on també es poden conèixer les exposicions temàtiques que interpreten el patrimoni natural, arquitectònic, etnològic i paisatgístic dels Ports.

Experiència bandolera

Viu en família una aventura inoblidable

Llegir més

La Via Verda i la Via Blava

Gaudeix del nostre territori en bicicleta i vaixell

Llegir més

Rutes a cavall pels Ports

Natura i diversió en una mateixa activitat

Llegir més

Mont Caro en 4x4

Descobreix les vistes del Delta de l'Ebre des de dalt

Llegir més

ESPAIS D'INTERÈS

ET PROPOSEM

Restaurants certificats

Segell Turisme i Muntanya en família

Cicloturisme en família

Una altra forma de conèixer el territori

EXPERIÈNCIES A L'AIRE LLIURE

Activitats familiars a Tortosa

×