Descripció

L'àrea recreativa de Sant Roc es troba al terme de Paüls, al costat de l'ermita de Sant Roc. És una zona d'ombra d'alzinars amb una font de diversos brolladors que surten de la roca.

Està equipada amb taules i bancs de pedra en sec, anomenats corros. Cada corro pertany a una família del poble i es reuneixen tres cops a l'any per a celebrar el dia de Sant Roc, el de Sant Antoni i el dilluns de Pasqua. Darrera de l'ermita hi ha un petit parc infantil.

Disposa de barbacoes, però per al seu ús, s'ha de demanar permís a l'ajuntament de Paüls.

El Parc Natural dels Ports proposa tres itineraris a peu: Font del Teix, Font del Teix- Font dels Ullals i Pla de l'Hedra

Com arribar-hi: Des de Tortosa, s'agafa la C-12 en direcció a Móra d’Ebre, i a 10 km, la TV-3541 en direcció a Paüls. A l’entrada del poble, on hi ha la bàscula per a camions, es troba un indicador cap a l'Ermita de Sant Roc, es segueix cap a l'esquerra per un camí asfaltat que voreja la part baixa del poble i després de 2,2 km s'arriba a l’àrea recreativa de Sant Roc. Es pot aparcar el cotxe en qualsevol de les dos zones d'aparcament habilitades.

Foto: Parc Natural dels Ports

Font: https://www.flickr.com/photos/pnports/albums/72157627849513571/with/7995351389/